Kranbil Stockholm

Våra bilar samt kranlyftar

Kranbilen är en fyraxlad MAN kranbil med hydrodrive! Hydrodrive är mycket ovanligt och innebär att vi har en drivning på framaxeln som har visat sig vara extremt användbart. Kranlyften är såväl utrustad med växlare och med kran Fassi 26 med 6 utskjut.

TUJ lyftkranen lastar 12 ton och kan köra med gripskoppa på 16,9m och kan där lyfta 940kg. Här finns även en extrastege installerad och med den kommer vi 21,4m och lyfter där 630kg.

Årsmodellen är 2009 vilket innebär miljöson till 2017.
CH är en fyraxlad MAN kranlyft som även den är utrustad med hydrodrive! Lyftkranen som är från 2010 euro5 och innebär miljöson till 2020. Denna kranbil är en lastväxlare med kran Fassi 45 och med både jibb och spel. Lyftkranen som lastar upp till 10 ton. Det speciella med denna kranlyft är att den har sju utskjut och därför kommer den i grundbom ut 18,9m med 1495kg och är jibben på kommer den 28,8m och lyfter då 680kg. Den kan även förlängas till 30,8 meter! Närmare bilen går det att lyfta upp till 8,5ton till exempel kompressor.

För att ge oss alla en liten extra bonus kommer vi 2016 ut erbjuda ett helt nytt maskinflak från Meusburger. Ett maskinflak som kommer att bli vårt maskinflak med störst kapacitet! Och inga uppdrag kommer att vara omöjliga för oss! Åtminstone inte så länge det rör sig om kranbil, kranbil, kranlyft, eller maskinflak!

Kontakta oss vi är proffs på kranlyftar i Stockholm

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.