Är du i behov utav en jibbil eller bodbil?

Vi på DragQueen Lyft arbetar för att tillgodose våra kunders transportbehov hur dessa än ser ut. Oavsett om det är en jibbil eller bodbil du är i behov utav så tillhandahåller vi lösningar på dina problem.
Bor du i Stockholm och är i behov utav en jibbil eler bodbil? En jibbil är en kranbil med en så kallad jibb som kan utföra tunga lyft av alla dess slag. Oavsett om det gäller maskiner, båtar, bodar, containrar eller styckegods så är en jibbil det rätta valet för just dig! I Stockholm finns det mängder av företag som kan erbjuda dig olika typer av jibbilar för just ditt ändamål. Dessutom kan en jibbil transportera det gods som du behöver hjälp med att lyfta, om du nu skulle behöva förflytta godset inom eller utanför Stockholm.
jibbil
Eller ska du kanske bygga ett hemmaspa? Eller är det dags att renovera sommarstugan? Kanske är du fastighetsägare och ska renovera husfasaden? Eller äger du en byggfirma som är i stort behov av en mångsidig och effektiv hjälpreda? Då är en bodbil/jibbil garanterat det du är i behov av! I Stockholm finns det massor av företag som kan erbjuda dig rätt typ av jibbil för just ditt ändamål.

En jibbil i Stockholm kan dessutom hjälpa dig med mycket mer än så.

Bortsett från de tunga lyften en jibbil klarar av så kan en bodbil även transportera mycket tungt gods på olika långa sträckor. Alltså en perfekt möjlighet att frakta byggmaterial mellan byggarbetsplatser eller från ena sidan av ett hus till den andra vid ett bygge. De allra flesta företagen i Stockholm erbjuder även både montage och delmontage av jibbilen på plats om det finns behov utav detta. På så vis har du hela lösningen ordnad för dig. Det är inte alltid man som privatperson klarar av att slutföra ett så pass omfattande jobb på egen hand. Oavsett om du har ett företag eller är privatperson så kommer det stunder då en bodbil/jibbil är svaret på dina problem. Du som företagare kanske behöver lyfta fordon eller flytta en container. Du kanske ska bygga upp ett hus från grunden och behöver en jibbil för att placera alla väggar samt tak på plats, eller så kanske det är så att du behöver få något monterat på hustaket. Det spelar alltså inte någon som helst roll i vilket syfte du kontaktar oss eller vem du är. Vi tar hand jobbet, Snabbt, enkelt och smidigt!

DragQueen Lyft ordnar din jibbil

Om du har ytterligare behov av tilläggstjänster på jibbilen så går detta givetvis att ordna. En jibbil kan nämligen utrustas med diverse redskap för att kunna utföra andra arbeten utöver de vanliga lyftjobben. En jibbil kan utrustas med allt ifrån en skopa till gaffel, gripare och krok. Möjligheterna är oändliga och det finns inte mycket en jibbil inte skulle klara av! Som hyrare av en jibbil i Stockholm kommer du garanterat få dina behov tillfredsställda.

 

Kontakta oss på kranbil Stockholm när du exempelvis ska utföra ett jobb på höga höjder, lyfta tunga saker eller helt enkelt om du behöver frakta båten eller liknande till en ny plats.

Vi ser till att det tunga jobbet blir gjort på nolltid!

 

 

Kontakta oss redan idag om en bodbi/ jibbil kan vara av intresse. Vi är på plats på nolltid!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.