Bodbil - DragQueen Lyft

Vi arbetar och tillhandahåller bodbils / jibbilslösningar i hela Stockholm så tveka inte att kontakta oss redan idag om du så skulle vara intresserad av att ha en bodbil/jibbil på tomten redan imorgon! Tveka heller inte om du sitter och funderar på något som rör kranlyft/transport, vi finns här för att rådfråga alla dagar i veckan! Kontakta oss via mail eller telefon så ser vi till att du får den hjälp du behöver!
Är du i behov utav en Bodbil i Stockholm? Kontakta oss omgående - så tar vi hand om jobbet åt dig.
Som privatperson har du säkert upplevt att det är krångligt att behöva sjösätta och ta upp större båtar när det är början eller slutet av säsong. Detta löser du enkelt genom att hyra en jibbil som kan lyfta upp båten ur vattnet åt dig. Och inte nog med det - jibbilen kan även transportera båten dit du ska förvara den under vinterhalvåret. Smidigt och enkelt för alla! Faktum är att jibbilar klarar av att lyfta riktigt tunga båtar - upp emot 10 ton! Detta innebär ju givetvis att jibbilar kan hjälpa dig att lyfta både släp, bredlast, bilar och andra tunga material i Stockholm.

Du som inte vet vad för typ av bobil du söker.

Det kan vara svårt att veta hur man faktiskt ska transportera eller flytta någonting som väger flera ton. Ska man göra jobbet själv? Ska man ringa över grannen? Handlar det som stor massa och tyngd så kan det vara väldigt riskabelt att ens försöka sig på såna här typer utav jobb. Det enda du behöver veta är vikten på föremålet och sträckan denna ska förflyttas samt om den ska transporteras upp, ner, till höger eller åt vänster. Lämna resten till oss. Är det så att du ska transportera upp en flygel upp i ett höghus eller bara flytta en container till andra sidan tomten så meddela oss bara så ser vi till att dina problem är ur världen. Kontakta oss redan idag vid frågor om hur du ska gå till väga. Eller om du fortfarande inte har någon aning om vad för typ av b modbil/jibbil du behöver?

DragQueen Lyft har lång erfarenhet inom bodbilar

För er som inte förstått vad jibbil är så är det en bodbil med en förlängningsdel (jibb) som man fäster på bomtoppen för att kunna arbeta högre och med längre räckvidd! Detta gör det möjligt för oss och våra bilar att anta i stort sett vilket jobb som helst! Behöver du lyfta taket på din sommarstuga som står väldigt klurigt till? Inga problem! Med våra bodbilar och jibbilar så kommer vi åt det mesta så vi kan genomföra ett snabbt och smidigt jobb för dig oavsett vad du har för behov!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.